torsdag 26 februari 2009

export

Knappologi sprider sig till vårt kära grannland Norge.




liten bild...går att klicka på!

onsdag 25 februari 2009

skrynklig duk

Kan det bli något bra av en gammal skrynklig duk? Fastnade för färg och mönster. Så nyfiken vem som tittar på mina alster i butikerna. Om det finns önskemål om speciella mönster och färger till datorfodral och necessärer. Det går bra att lämna kommentarer helt anonymt, utan köptvång ;) Nästa projekt blir att få till några fler datorfodral till Precis en sån, sen tror jag att jag ska sy lite fler sminkväskor.

söndag 22 februari 2009

nyproducerat

Nu är ännu några necessärer klara. Liksom tidigare är de sydda i återfunna tyger och insidan är klädd med plast. För fler finesser se mitt tidigare inlägg. Detta gäller nog främst de små. Kan tänka mig att de stora kan bli lite tunga att hänga, men jag har faktiskt inte provat, men de är för stora för badrumsskåpet, i alla fall vårt!

Meloa har fått tillökning med två stora och två små, de som är längst fram på bilden. Uppe till höger i gult, grått och blått. Längst till vänster en stor necessär i grönt, blått och brunt, insida i brunt. De små har båda prickig insida, röd respektive grön. Bakom skiftar två som fanns i butiken tidigare. Några av dessa kommer så småningom att nå butiken i Lund.



Även Precis en sån har fått tillökning. De som är prickiga har båda en insida i grönt. De blommiga har en insida i brunt. Har nog inte skrivit vad de kostar...140 för den lilla och 220 för den stora!


...som vanligt går det bra att klicka på bilderna.

onsdag 11 februari 2009

pennskrin

En vän tyckte att modellen på nesessär med lite anpassning skulle bli bra som pennskrin. Så, det blev ett pennskrin. Även denna med plastad insida och variation på storlek beroende på hur man knäpper.

tisdag 10 februari 2009

nostalgi

I helgen fick jag en rejäl leverans på knappar. Gamla knappar och en del annat smått och gott. Det mesta går i svart, brunt och grått. De har använts i ett skrädderi som en gång i tiden sydde högtidskläder. Allt packat i små söta lådor. Jag har gjort en genomgång men kan inte ta vara på allt. Det gör ont i en samlares hjärta att behöva slänga. Så innan jag gör det ska jag sprida vida kring mig att man kan få knappar gratis. Det finns gott om "vanliga" knappar med två eller fyra hål i, lite varierande storlek. Är någon intresserad kan jag maila över mer detaljerade bilder.