måndag 21 november 2011

näsdukar

Ett mobilfodral inspirerade en köpare till att beställa ett näsduksfodral. Matchar hennes tidigare necessär och sminkväska.
En hel paket, 10 pappersnäsdukar, får plats med lätthet. Insidan är fodrad med glatt tyg.

söndag 20 november 2011

kvartett

Fyra mössor, två stora, två små. Två mammor, två barn. En liten kvartett i lekparken. Kattyg från nattlinne fodrat med brun muddväv.

tisdag 15 november 2011

mobilfodral

Ännu en variant på mobiltelefonfodral. Denna gång till en mindre modell. Men unikt för detta exemplar är en ficka på baksidan för körkort och bankkort, helt enligt önskemål från beställaren. Bra idé tycker jag, det får nog följa med som alternativ vid framtida beställningar! Tyget som jag använt är från en gammal gardin, vallmoblommor i grön och turkos.

måndag 14 november 2011

ännu milda höstvindar

Två mössor i en mössa, härligt turkos och snirkligt röd. Denna variant, även med annat tyg än det turkosa, går att beställa!

onsdag 2 november 2011

brun prick

Ännu en skötväska klar.

snart tre år

För snart tre år sedan startade jag denna blogg och strax dessförrinnan började jag pyssla mer målintriktat. Ett tema av återvinning skapades. Den första knappburk jag grävde djupt i var min mormors som nu helt kommit i min ägo. Vacker burk med många knappar kvar, det blir till att gräva på nytt!

tisdag 1 november 2011

smartphone

Denna gång ett fodral till en HTC. Utan knäppband, enl önskemål. Stilren och fin i all sin enkelhet