onsdag 6 maj 2009

loppis

I helgen hade jag temat loppis, stora uteloppisar, som för mig är ett lika säkert vårtecken som trädens grönska. Jag hann med att stå både bakom och framför bordet. Hysteri, begär, vassa armbågar, trånande, avundsjuka.... men visst är det härligt!? Trots att jag har gått på loppis många år nu infinner sig fortfarande känslan av att alla fina saker ska ta slut. Mina erfarenheter säger det motsatta. Men man vet ju aldrig om man springer på en likadan så när jag står där och håller i just den där prylen så måste jag bara köpa. Eftersom jag gillar att stå bakom bordet också så gör jag tack och lov av med en del igen.
En del fynd gjorde jag, även till knappologi. Men bara tyg, inga knappar till min stora besvikelse. De flesta tygerna ligger i tvätt och strykhögen men två smakprov....

Det mest lovande fyndet bland tygerna enligt min smak. Två stora gardiner i härliga färger med stora blommor. Äntligen har min fotograf(!) börjat lägga en referens på tyget så ni kan se hur stort mönstret är.

Detta söta tyg, ett litet örngott tror jag det har varit, hoppade visst över strykningen... Kan kanske bli en söt liten barnnescessär till blöjor eller till ombyteskläder.

2 kommentarer:

Terese sa...

Mm, loppisa ja.. Härligt!

Det där sista tyget har jag ett gammalt lapptäcke i, ett madrasskydd och en liten kasse. Har fantiserat mycket på det i min barndom :)
Kram Terese

Thomas sa...

tycker jag känner igen det där tyget jag också... undrar om inte Andreas hade nån kudde med sånt motiv?