lördag 5 september 2009

örhänge

Då var det dags att visa bilder på de nyproducerade örhängena. Många bilder. Örhängena är grupperade efter tema. Först ut har ni en lila samling. Färgerna kommer inte riktigt till sin rätt, men nio nyanser av lila ska det vara.
Nitar och läder kan väl också passa höstens trender. Här till vänster sex par metall-örhängen. Till höger ser du fyra par örhänge med skinntema. De största upp till höger är med clips.


Denna bilden visar ännu fler örhängen med clips. Ett par lila, ett par i metall, ett par i skinn och så ett extra par som inte följer dagens teman.


Nio par örhänge som inte passade in i ovan kategorier.
Till sist har jag samlat mina personliga favoriter. Kanske hittar du något par som skulle passa just dig. Planen är att lämna in örhängena till Meloa på måndag. Är du riktigt snabb kan du boka ett par direkt här på bloggen idag eller imorgon. Vissa knappar finns det fler av i mina gömmor så det skadar inte att höra av sig om det är något du fastnar för!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Wow vilka coola saker du gör! Gick förbi "precis en sån" häromdagen, lite av en favoritaffär, och då såg jag dina fräcka datorväskor i fönstret. Så jag var bara tvungen att kolla din blogg. Jättefina saker, verkligen! /petra.h

Beata sa...

Hittade din blogg via kommentaren du gjort hos prettoflamingo. Tyckte att namnet lät intressant så jag gick hit och tittade! Vad mycket fint du gör!

Re-dizain sa...

Knappar är dekorativa så man kan verkligen pyssla med dom utan gränser. Läcker idé!

Moi! sa...

Nu förstår jag din sukt efter min knapplåda;-)! Fina örhängen. men du, tyvärr så vill jag inte avstå från min farmors gamla knapplåda än...den kan ju vara bra att ha..:-)

Gitte sa...

Vilket kul sätt att använda knappar! =0!