tisdag 6 oktober 2009

urladding

För en drygt en vecka sedan lämnade jag iväg en hel drös med necessärer och sminkväskor, uppdelat på Meloa och Precis en sån. Här får ni se lite bilder, gamla favoriter inspirerar och nya tyger infiltrerar! Först fem set med matchande necessär och sminkväska, går att köpa var för sig men är fram tills dess att de blir sålda fina att skylta med.Några små sminkväskor, fyra olika, väldigt snarlika dock! Som vanligt är både necessärer och sminkväskor plastade på insidan och då förhoppningsvis lite lättare att hålla rena. De på bilden längst upp till höger har en insida av matt vaxduk och har därför inte klätts med plast.


Ja, det blev lite av en urladdning. Men snart har jag mobiliserat nya krafter att ta tag i ännu några vilande projekt. För er som undrar är beställningar alltid välkomna! Bara maila eller lämna en kommentar.

5 kommentarer:

Randiga Tråden sa...

Fina sminkväskor, trevlig blogg.

retrostuff sa...

Hej!
Jag såg först nu att du hade gjort ett inlägg på mitt ”knappinlägg”. Ja, det är sjukt kul med knappar! Tror att mitt intresse startade med min farmor och hennes jäääättteee stora knappburkar. Helt klart roligare än lego. Jag byggde fina mönster och vägar, vissa knappar var roligare än andra. Ja, å på den vägen är det :):
Och. Vilka coola saker du gör. / My • retrostuff

Anonym sa...

Ursnygga sminkväskor, gillar knäppningen. Du gör jättefina grejer! Ha det finfint! /petra.h

Anonym sa...

Wow, känner mig helt och hållet hedrad! Vill du som gör så fina grejer göra ett byte med mig! *sträcker lite på mig* Helt galet! Jag gör det gärna, som du säkert märkt gör jag ju barngrejer, fast vem vet...du kanske har barn. /petra.h

Re-dizain sa...

så fina...du är duktig!