måndag 9 november 2009

nu har det hänt

För snart ett år sedan dök knappologi in i bloggvärlden. Ungefär samtidigt fann jag min första återförsäljare i Meloa. Fantastiskt roligt tyckte jag, ännu roligare blev det när människor faktiskt kom och köpte mina saker. Till en början var det mest örhängen. Jag minns att jag funderade på när jag skulle springa på min första okända kund, dvs se mina örhängen pryda någons snibbar på stan. För ett par veckor sedan hände det. De satt fint, kunden hade haft mycket bra smak. Jag stoppade min impuls av att kommentera dem, jag gick bara vidare med ett litet leende på mina läppar.

5 kommentarer:

Gitte sa...

Det måste vara en riktig kick att se någon som använder dina fantastiska örhängen!

Svarar här också:
Jag finns i falkenbergs kommun, närmare bestämt i ett samhälle som heter långås. De allra flesta knapparna kommer från; 1; en gammal lanthandel 2; ett gammalt nedlagt skrädderi 3; en nedlagd syateljé 4. En nedlagd (legendarisk!) syfabrik 5; en nedlagd kortvaruaffär 6. En damekipering och sist men inte minst 7. En manufaktur som är på upphällningen.


Jag kan bara inte låta bli att jaga nya knappar, de allra allra flesta är till försäljning, några varianter sparar jag utav och sen kan det bli till ex dockkläder som jag gärna ägnar mig åt när jag har tid till det, och så har jag en dotter som syr. Men jag samlar inte, utan lite av grejjen är att det som är gammalt är vackert och förtjänar att komma till användning! =)! Tills dess så njuter jag bara så mycket jag kan utav alla färger och former och att få sortera och lägga i lådorna i min disk, och sortera varianter i färgsortering, etc, etc, etc.

Anonym sa...

Hej där! Varsego, du är värd en nominering. Men du jag vet knappt hur det går till själv. Är inte så engagerad i sånt själv heller inom bloggvärlden. Man behöver nog inte nominera om man inte vill det. Man får helt enkelt bestämma själv. Jag gjorde det mycket för att andra bloggare skulle få ta del av dina och de andra nominerades fina bloggar och få upp ögonen för det. Du får ha en finfin vecka i höstrusket! /petra.h

meandmyhome sa...

Härligt!! :)

Re-dizain sa...

Det är du värd, den känslan...njut av det länge!

knappologi sa...

Så kul att ni lämnar kommentarer!! Lite som att upptäcka örhänge på stan, veta vem som köper och vem som läser!!!
Hälsn Mia