torsdag 13 maj 2010

prototyp

Länge har jag haft detta projekt i mitt huvud och härom kvällen drabbades jag av lite magiskt flow. Det betyder att när det är dags att släcka ner och gå och lägga sig måste jag bara testa en grej. Så vips var detta lilla fodral färdigt, ännu inte provat i verkligheten men sytt efter noga tagna mått. Lite slarvigt här och där men så får det ju vara när det är en prototyp.


5 kommentarer:

Terese sa...

Najs! Jag behöver, vill du sälja?

knappologi sa...

Absolut! Gillas modellen? Inväntar kommentarer från ägaren till denna prototyp. Färg?
/mia

Terese sa...

Modellen verkar kanoners. Färg? Hm, ta vad du känner för. Allt du gör är fint! Den du gjort är fin, passar min diabetesväska ju, men du får gärna hitta på nåt annat om du känner för det. Kram!

Carina sa...

Jag beställer ett på studs, trpts att jag inte köpt min iPhone än... Dock vill jag ha det i tyget av mina flaggor. Kram!

knappologi sa...

Det var roligt att ni gillar den! Har lite beställningar som väntar på sin tur, men sedan ska jag gladeligen sy till er båda! Denna variant är vaderad på samma sätt som datorfodralen, blir lite tjockare än andra fodral jag sett men samtidigt en mjukare förvaring! Självklart kan man skippa den och lägga in ngn tunnare vadd om man nu vill det. Återkommer när det är dags att sy!
Kram