måndag 4 oktober 2010

höstvindar

En mössa som skyddar små öron mot höstens vindar. Sydd i trikå. Utsidan är från en återvunnen tröja köpt på Drottningtorgets söndagsloppis i Malmö och insidan är ny trikå från Stoff och Stil. Lite svårare att komma över snygg trikå i tillräckligt bra kvalitét för att göra mössor därav komplement i tyghörnan trots att det går rakt emot mina principer.
Nu finns tre mössor i denna stil, två med limegrön insida varav den ena synts på bloggen. Den andra blev aldrig fotograferad. För den som blir sugen tror jag att ännu en mössa kan utvinnas!mössorna kostar 120kr, finns ett par stycken på lager och så syr jag på beställning så hör gärna av dig!


2 kommentarer:

Lotta sa...

Hejsan. jag skulle jättegärna vilja köpa två stycken mössor. skulle det gå? en sådan där mamma/barn mössa =) min dotter är 10 månader. jag undrar vilka tyger man skulle kunna välja på? jag är intresserad endera av den där mössan som är i brunt och något mönster som var vitt grönt och gult var det väl?, annars någon variant av rött eller grönt typ den som visas här

knappologi sa...

Självklart kan du beställa!
Jag syr ju helst och mest i återvunnet tyg vilket ofta bli gamla linnen och toppar så det begränsar ju urvalet lite. Men maila mig så kollar jag vad det finns för ngt att välja på till dig och din dotter!!!
Min mail är miahector@gmail.com

Mvh Mia