torsdag 25 november 2010

2-åringen

Denna blogg fyller idag 2 år!!! Det började en gång i tiden med knappar som blev till örhängen. Ganska snart flödade skaparenergin och mitt tyglager började användas och utökas. Under åren har nya produkter blivit till allt efter behov, önskemål, lust och skaparglädje. Roligt också att Du finns som läser, tittar och kommenterar.
Trots att jag som person är lite konservativ med nya media, t ex var jag nog sist med att skaffa mobiltelefon en gång i tiden, har jag alltså lyckats skapa en blogg. Det jag inte varit så bra på är det här med awards och tävlingar. Men för att fira att jag nu varit igång två år tänkte jag utlysa tävling!

Lämna en kommentar med ditt namn, länka sedan till min blogg eller berätta för dina vänner om den så är du med i utlottningen!!! Dragning sker den 13 december.
Första pris är en valfri sminkväska/börs, andra pris en valfri mössa och tredje pris ett valfritt par örhänge/napphållare.

några exempel, titta gärna mer genom att använda etiketterna i högermarginalen

10 kommentarer:

Libe sa...

Hipp Hipp Hurra för 2-åringen :D klart jag vill vara med i din utlottning !

Anonym sa...

Hej Mia! GRATTIS till två år! Vill gärna vara med - är det ok fast jag inte har nån blogg? :) Lovar berätta om din blogg för några vänner - KRAM Eva Hj.

Sofia sa...

Grattis!! Jag är gärna med i utlottningen.

Anonym sa...

Grattis 2-åringen! Jag berättade faktiskt om din blogg igår så nu är jag med. Jag kan ju alltid länka på fejjan oxå:) Kram maria

meandmyhome sa...

Grattis!! Jag vill va mää :)
Har bloggat och skriver om det på fejjan oxå! :)

Anonym sa...

Hej! Jag vill jättegärna vara med. Har varit här och kikat på dina alster många gånger - gillar dem skarpt!! Grattis till årsdagen och lycka till med din fortsatta härliga kreativitet! / Karna

TANT GRÖN sa...

Grattis Mia!
Du gör så fina saker! Jag är gärna med på utlottningen! Hoppas vi ses snart igen! God Jul om vi inte ses innan! Kram Sophie

Anonym sa...

Gillade krokofanterna! O skall berätta om dom. Thomas

Retroknappen sa...

Jag vill gärna vara med på den här fina utlottningen. Har länkat hit från min blogg också.

Anonym sa...

Du är grym Mia, är så imponerad av allt du gör!!! Kram Karin