måndag 25 januari 2010

ännu en julklapp

Ett datorfodral, köpt av en storasyster. Lillebror fick en julklapp och har varit snäll och fotat. Väldigt duktig på att ta kort för den delen, kolla här. Glad är jag för det, glömde ju själv ta kort mitt i julstöket.


4 kommentarer:

Fröken Skicklig sa...

Idag fick jag ett sms "...där är någon på Erikshjälpen i Höör som köper alla dina knappar!" Och sedan berättade min sambo om Knappologi - och då blev jag nyfiken och hittade din blogg...

Jag brukar titta förbi Erikshjälpen minst en gång om veckan och tre gamla glasknappar kan göra mig otroligt glad. Tror att det inte finns många i Höör som bryr sig om det gamla sytillbehöret på Erikshjälpen (det kanske förklarar varför min sambo blev lite nervös ;-)

Igår fick jag ett stort och tungt paket med många vintage pärlemorknappar som en bloggläsare har skickat mig. Någon i hennes familj ägde en knappfabrik på 50talet i Tyskland - och jag blev så glad över alla dessa knappar...

Hoppas du har hittat idag några alster!

Snöiga hälsningar,

Juliane

knappologi sa...

Nej men så lustigt! Förstod på hans frågor att det inte bara var ren nyfikenhet. Du kan dock vara lugn, jag är inte i Höör särkillt ofta. Visst blev det ett och annat fynd, knapparna och ett tyg ligger och väntar på rengöring!

Har faktiskt spanat in din blogg för ett tag sedan, du gör väldigt fina dockor! Kanske har jag några knappar liggande som passar bättre till dig!?

Mvh Mia

Fröken Skicklig sa...

Hihi, ingen fara - du får gärna komma till Höör! Kanske träffas vi på Erikshjälpen och tar en promenad ner till Röda Korset. Då tävlar vi vem som är snabbare att hitta nåt bra! Vinsten blir en kopp kaffe någonstans ;-)

Anonym sa...

Tack för tipset hörrni! Jag hade ingen aning att erikshjälpen eller röda korset fanns i höör. Min stuga ligger i höör, eller i sätofta exakt, och jag och min sambo åker till min stuga med jämna mellanrum. Åhh nästa gång ska jag åka dit och söka efter fynd. Va kul! /petra.h